Advertentie

Openingsuren zoeken

I

Feestdagen dit jaar

Winkelcentra

B-Park

B-Park is een winkelcentrum van 42.000m² en geeft de consument meer dan 15 winkels gespecialiseerd in voeding, speelgoed, babyartikelen, huis-, tuin- en keukeninrichting, vrije tijd, buiten- en binnenmeubilair, slaapcomfort, sport en fietsen.

Galerij Toison d’Or

Galerij Toison d’Or bestaat reeds meer dan 50 jaar en heeft zich onlangs volledig in het nieuw gestoken! Dankzij de hippe architectuur en het aantrekkelijk aanbod aan winkels vindt de Galerij Toison d’Or haar glorie van weleer terug. De galerij telt een veertigtal winkels, met naast de vertrouwde gezichten ook enkele nieuwkomers.

Gent Zuid Shopping Center

Al je boodschappen onder 1 dak!

Julianus Shopping Tongeren

Moderne shoppingstraat in de oudste stad van ons land
... of hoe winkelen en cultuur hand in hand gaan
winkeloppervlakte van 7.795 m² met tal van hippe winkels.

K in Kortrijk

Ontdek maar liefst 95 shops in het hart van Kortrijk, U vindt hier een mix van fashion, wonen, digitale producten en lekker eten.

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village, biedt u maar liefst 100 boutiques en internationale luxe en exclusieve brands, hier bieden wij u 30% tot 60% korting op de aanbevolen prijs, en dit het hele jaar door!

Waasland Shopping Center

Waasland Shopping Center ligt aan de zuidrand van het stadscentrum en heeft een oppervlakte van 45.000 m². Hier vind je 140 winkels terug en is hiermee ook het grootste gelijkvloers winkelcentrum in België.

Wijnegem Shopping Center

Het grootste winkelcentrum van de Benelux met maar liefst 240 winkels en 5000 GRATIS parkeerplaatsen. Hier vinden tal van boutiques, horeca en leuke shops hun onderdak. Zeker en vast een bezoekje waard.