Advertentie

Openingsuren zoeken

I

Feestdagen dit jaar

H&M opent pop-upstore op Tomorrowland

Advertentie
De Zweedse modeketen H&M pakt deze zomer voor het eerst uit met een pop-up shop op de ‘Dreamville’-camping van Tomorrowland.
 
Modebewsute festivalgangers die blijven overnachten op Tomorrowland (van 25 tot en met 28 juli) zullen kunnen shoppen bij de H&M Loves Music Pop Up Store. In deze winkel, een glazen huis van 72 vierkante meter, zullen mannen en vrouwen een oud T-shirt kunnen inleveren in ruil voor een gloednieuw exemplaar. Maar er is meer. In de zogenaamde Freshen’ Up Corner kunnen muziekliefhebbers hun make-up laten bijwerken, voor een complete make-over kiezen en leuke accessoires kopen.
 

En als je dan toch op de weide flaneert, kan je maar beter in het vizier lopen van de Belgische blogster Paulien van Polienne.com. Zij gaat tijdens het festival op zoek naar de coolste festivaloutfits. Wie door haar wordt gekiekt, maakt kans op een leuke prijs van H&M. Helaas geen ticket kunnen bemachtigen voor het uitverkochte Tomorrowland? Geen nood: als je tussen 27 juni en 14 juli voor 30 euro shopt bij de keten, win je misschien wel een duoticket voor het festival.

Bron : Nieuwsblad