Advertentie

Openingsuren zoeken

I

Feestdagen dit jaar

Coeur d'Artichaut opent derde jaar op rij pop-up-restaurant

Advertentie

Medewerkers zijn nog druk bezig met de laatste afwerkingen, maar het restaurant opent zoals gepland op 2 juli. 'De vorige twee jaren was het vaak heel hectisch, het is natuurlijk altijd spannend, maar we zijn klaar voor twee maanden Gaston.'

Ook dit jaar kan je in Gaston proeven van gezonde klassieke Vlaamse en Franse gerechten. Het decor mag u zelf kiezen: het vernieuwde terras met een schitterend uitzicht over de stad en de haven, of binnen in het uniek ingerichte restaurant in de oude feestzaal van de Galvestonfabriek. 'Onze toog is bedekt met 9.000 kroonkurken van brouwerij Moortgat, onze lichten en theelichthoudertjes zijn Bombay Sapphire-flessen (de beroemde blauwe flessen gin) en onze tussenmuur bestaat uit gerecycleerde binnendeuren.', zegt de Wagenaere.

Gentse Gastons

En nog zijn ze bij Gaston niet tevreden, want ze zijn op zoek naar Gentse Gastons die zich willen laten fotograferen om dan een plaatsje te krijgen aan de muur in het restaurant. 'De Gaston-muur is een manier om onze band met de stad nog te versterken en het is gewoon leuk om meer mensen in ons project te betrekken. Gaston moet echt overal zijn en daarom zijn we blij dat we in Reims een Gaston-champagne hebben gevonden.', glundert de Wagenaere.

Soirée Diner

Naast het terras met bar, de klassieke keuken en de unieke omgeving, is er ook tijd voor spektakel in Gaston. 'Tijdens de Gentse Feesten organiseren we in samenwerking met het Gentse Maison Mademoiselle elke avond een Soirée Diner. Showdanseressen zorgen voor een nostalgisch spektakel, sexy, maar vooral met veel klasse.'

Gaston is in de zomer open van begin juli tot eind augustus. In de winter kan je er terecht van half december tot half januari. In de tussentijd wordt de ruimte ook verhuurd.

Restaurant en bar Gaston. 
Wiedauwkaai 52, Gent.
Open van dinsdag tot en met vrijdag van 12u tot 23u. Op zaterdag van 18u tot 23u.

Bron : Het Nieuwsblad