Advertentie

Openingsuren zoeken

Feestdagen dit jaar

DreamBaby opent dertiende winkel in Bree

Advertentie

Op woensdag 5 juni opent de dertiende spruit van de DreamBaby-familie in Bree. Tot voor kort konden klanten voor babyspulletjes terecht in de DreamLand-winkel in Bree. De nieuwe DreamBaby-winkel is de eerste winkel van DreamBaby in de provincie Limburg. De babyspecialist wil zijn aantal vestigingen blijven uitbreiden om nog beter tegemoet te komen aan de noden van toekomstige en prille ouders. 

De nieuwe DreamBaby-winkel is 420 vierkante meter groot en de vierde winkelformule van Colruyt Group op dezelfde site in Bree. De klanten vinden op dezelfde site ook een Colruyt- en DreamLand-winkel en een tankstation van DATS 24. Met een eigen winkel in Bree wil DreamBaby (toekomstige) ouders en grootouders begeleiden in het kiezen van de beste babyartikelen. Ze vinden er een ruimer aanbod en kunnen er in alle rust inspiratie opdoen. Het DreamBaby-team in Bree telt acht medewerkers, vier keer zoveel als de vroegere DreamBaby Shop van de DreamLand-winkel op dezelfde site. 

Bij DreamBaby kunnen de ouders niet alleen terecht voor persoonlijk advies. De winkels organiseren ook regelmatig infoavonden over de unieke geboortelijstservice van DreamBaby. Toekomstige ouders kunnen hun geboortelijst in een DreamBaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel leggen en beheren. Maar dat kan ook allemaal online. 

Tijdens de openingsweek van 5 t.e.m. 8 juni verwelkomt DreamBaby Bree alle bezoekers met een hapje en een drankje, en deelt daarnaast ook nog heel wat cadeautjes uit.

Bron : Limburg Nieuws