Advertentie

Openingsuren zoeken

I

Feestdagen dit jaar

Dit jaar nog een “hypermarkt van de toekomst” in België

Advertentie

Enkele maanden nadat Carrefour de transformatie van haar Belgische Hypermarkten afrondde, kondigt de retailer een nieuw ambitieus project. De retailer werkt aan de “Hypermarkt van de toekomst”, een winkel die dit jaar nog de deuren zal openen.

In september 2014 rondde Carrefour de transformatie van haar Hypermarkten in België af. In 4 jaar tijd werden 44 Hypermarkten getransformeerd. Vier maanden later, kondigt Carrefour België aan dat het dit najaar de Hypermarkt van de toekomst zal openen. Wat het concept juist inhoudt en waar het exact zal openen, is nog niet helemaal duidelijk.

Klant centraal

Wel duidelijk is dat Carrefour het een ambitieus project noemt, en dat er meer dan 10 specialisten en meer dan 500 afdelingsmanagers en andere experten aan het project meewerken. De retailer voegt daar aan toe: “In de Hypermarkt van de toekomst zal de klant meer dan ooit centraal staan. Carrefour België wil klanten, partners en medewerkers met elkaar verbinden op een manier dat ze hun passie voor het winkelen ten volle kunnen beleven en start hiervoor met een blanco blad.”

Digitale aanpak

De Hypermarkt van de toekomst zal volgens Carrefour op 8 pijlers worden gebouwd:

1) een hypermoderne winkelervaring voor de klant2) een digitale aanpak3) een ruime keuze aan producten4) innoverende diensten5) een soepele opstelling zodat het zich aan elk publiek en omgeving kan aanpassen6) hedendaagse eenvoud7) lage prijzen en scherpe promoties8) een duurzame aanpak

Bron : Gondola.be

Openingsuren Carrefour bekijken