Advertentie

Openingsuren zoeken

I

Feestdagen dit jaar

Nieuws

De dienst Lokale Economie lanceert samen met het Brugs Handelscentrum een aantal winkelzondagen in de binnenstad. Een vijftigtal handelszaken neemt deel aan de actie.
Wie dacht dat de tv-chef het na zijn vertrek bij Luzine wat rustiger aan zou doen, heeft het mis. Na de aankondiging van een collectie voor JBC eerder deze week, raakte nu ook bekend dat Jeroen Meus een hotdogrestaurant zal openen in Leuven.
Enkele maanden nadat Carrefour de transformatie van haar Belgische Hypermarkten afrondde, kondigt de retailer een nieuw ambitieus project. De retailer werkt aan de “Hypermarkt van de toekomst”, een winkel die dit jaar nog de deuren zal openen.
De Britse modeketen Marks & Spencer verdween veertien jaar geleden uit het Belgische straatbeeld, maar deze zomer opent een nieuwe winkel in Brussel.
In de Steenstraat opende de omstreden McDonald's-vestiging officieel de deuren. 'De meest unieke van het land', klinkt het. Het Brugse stadsbestuur blijft inmiddels de bouwvergunning aanvechten.
 
De nieuwe horecazaak Burgers & Booze op het Antwerpse Zuid serveert de allereerste pikzwarte hamburgers ter wereld. Het concept is een idee van piloot Kiarash Nabavieh, die inspiratie haalde uit zijn vele reizen.
Bevroren yoghurt als gezond alternatief voor roomijs: dat is het concept waarmee Greet Buytaert (34) de Belgische markt verovert. Ze werd derde in het tv-progamma 'Topstarter' en opende twee jaar geleden in Gent haar concept store.
De Oxfam-winkel in de Diestse winkelwandelstraat heeft een totaal nieuw kleedje gekregen. Het interieur is opgefrist, nieuw ingedeeld en voorzien van overzichtelijke rekken uit recuperatiehout.
 
Dit jaar nog opent in Overijse de eerste vestiging van 'Cru' de deuren, het nieuwste winkelconcept van Colruyt. Met de nieuwe winkel wil de retailgroep uit Halle authentieke kwaliteitsproducten aanbieden, zo meldt het bedrijf vandaag.
De Antwerpse platenzaak Coffee & Vinyl, die tegelijk ook koffiebar en kunstgalerij is, is opgedoken in een lijstje van de tien beste platenzaken ter wereld van de Engelse krant The Guardian.

Pagina's